Laddar innehåll ...

Föreläsare om Kundservice - kundvård

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet kundservice – kundvård. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

 


Om Kundservice - kundvård

    • Hur kan bra kundservice och kundvård både förbättra förutsättningarna för vinst och skapa en god arbetsmiljö, kundkontakt och återvändande kunder?
    • Och hur förödande är det egentligen med dålig kundservice? Dålig kundvård kan vara katastrofal, även för den mest etablerade verksamheten.
    • I föreläsningar om kundservice och kundvård sätter föreläsarna fokus på kundservice i en modern vardag. Föreläsarna är ofta både seriösa och humoristiska och har i regel både möjlighet att göra det både som en regelrätt föreläsning eller en workshop. Föreläsningarna erbjuder nyttiga verktyg ägnar sig till verksamheter och företag som vill styrka de anställdas kundservicetänk och därmed förbättra oddsen för framgång!