Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kroppsspråk

Vi säger mycket genom vårat kroppsspråk. Allt från en vinkling på huvudet till hur vi går. Kroppsspråk kan ibland vara svårt att tyda och det inte alltid att man vet vilka signaler man skickar ut själv. Få stenkoll på våra och andras signaler med ett föredrag eller varför inte en workshop. Få hjälp via oss på Athenas att hitta just rätt talare i rätt prisklass för ditt evenemang. Hör av dig redan idag så hjälper vi dig så fort vi kan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Kroppsspråket kan skvallra mer om oss än vi tror… Genom att medvetandegöra kroppspråket kan man undvika att sända lika många ofördelaktiga vibbar. Kommunikation och kroppsspråk är utan tvekan ett av de mest efterfrågade ämnena när det kommer till föredrag, kurser och workshops.
  • I föreläsningar om kroppsspråk sätter föreläsarna fokus på hur vår ordlösa kommunikation uppfattas av mottagaren och vilken betydelse det har för vår relation till andra människor – både på ett personligt och ett professionellt plan. Föredrag om kroppspråk kan således användas till att öka arbetsglädjen, förbättra intern kommunikation i organisationen och till att styrka försäljning och service.
  • Kroppsspråket tas upp till debatt av våra föreläsare, ofta med glimten i ögat och ett leende på läpparna. De är ofta riktigt underhållande!