Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kriminalitet

Kriminalitet påverkar många faktorer i samhället. Om något kriminellt sker i familjen blir resten drabbade, om en affär blir rånad får de problem, om det sker i samhället blir det en osäkerhet för övriga medmänniskor. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur man kan minska på kriminaliteten i samhället och hur man kan hantera kriminaliteten. Kolla in våra profiler för att se vad de talar om eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt event!


Om Kriminalitet

  • Hur förebygger man kriminella tendenser i samhället? Vilken roll spelar kriminaliteten i vardagen för dig?
  • Föreläsningarna om ämnet fokuserar ofta på samhällets roll när det gäller kriminaliteten. De kan handla om hur vi som föräldrar och pedagoger kan förebygga kriminaliteten och vilka mekanismer som ligger bakom. Det kan också vara historier om kända brott eller kriminella med intressanta fakta och anekdoter.
  • Föreläsarna kan vara kriminologer, advokater, poliser eller tidigare kriminella som delar med sig av sin historia och syn på saken. Boka ett spännande föredrag och lär dig mer om kriminalitetens sammanhang, orsaker och verkningar!