Laddar innehåll ...

Föreläsare om Kriminalitet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Kriminalitet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Kriminalitet

  • Hur förebygger man kriminella tendenser i samhället? Vilken roll spelar kriminalitet i vardagen för dig? Vem är det egentligen som blir kriminell och varför?
  • Föreläsningarna om kriminalitet fokuserar ofta på samhällets roll när det gäller kriminalitet. De kan handla om hur vi som föräldrar och pedagoger kan förebygga kriminalitet och vilka mekanismer som ligger bakom. Det kan också vara historier om kända brott eller kriminella med intressanta fakta och anekdoter.
  • Föreläsarna kan vara kriminologer, advokater, poliser eller tidigare kriminella som delar med sig av sin historia och syn på saken. Boka ett spännande föredrag och lär dig mer om kriminalitetens sammanhang, orsaker och verkningar!