Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kreativitet

För hjärnans skull är det viktig att behålla kreativiteten. För att utveckla sin kompetens måste man fortsätta utmana sin hjärna. Det ska inte förringas att hjärnan mår bra av rutiner, men man ska inte leva ett inrutat liv. Tänka utanför boxen. Öka din kreativitet med en föreläsning eller workshop med en av Athenas föreläsare. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta just det du söker till ditt event.


Om Kreativitet

  • Kreativitet är den process i vilken vi som människor utvecklar oss själva såväl som samhället. Det är förmågan att tänka nytt och fundamentet för den tekniska utvecklingen. Därför är det viktigt att det finns en kreativ kultur i verksamheter och organisationer som styrker gruppens effektivitet och innovativa förmåga.
  • Föreläsningar om kreativitet kan hållas av kreativa personligheter som berättar om deras kreativa processer i deras olika projekt.
  • Föreläsningarna kan också vara en hjälp till att bana vägen för ett forum där medarbetarnas kreativitet är det centrala. Det är det som för verksamheten framåt. Föreläsningar om kreativitet passar verksamheter som vill styrka medarbetarnas kreativa tankegång och ge dem bra redskap och verktyg till hur man tänker på ett nytt, kreativt sätt.