Laddar innehåll ...

Föreläsare om Konsumentbeteende

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet konsumentbeteende. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Konsumentbeteende

    • Vem är kunden och hur fattar kunden beslut om vad hen vill konsumera? Konsumentbeteende handlar om allt det som gör att du och jag, som privatperson eller verksamhet, blir intresserade av en produkt, söker upp den, väljer ut den, köper den och använder den.
    • Anledningarna till vårt konsumentbeteende är komplexa och spänner över discipliner som antropologi, psykologi, sociologi och nationalekonomi. Som marknadsförare är det viktigt att studera dessa aspekter för att nå fram till kunden på bästa sätt.
    • Föreläsningar om konsumentbeteende ger ökad förståelse för konsumentbeteende inom olika genrer och bottnar i att man måste lära känna kunde bättre för att utveckla affärer som är gynnsamma för båda parter. Föreläsningarna lämpar sig för alla verksamheter som jobbar med försäljning av olika slag.