Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Konsumentbeteende

Konsumentbeteende handlar om beteendet hos konsumenterna. Det är beteendet vid köp av varor eller tjänster som köps av individer, organisationer, eller grupper Det sker både medvetet och undermedvetet faktorer till valen vi gör. Boka en föreläsning från oss på Athenas och få senaste forskningen till vårat konsumentbeteende. Kicka in profilerna nedan men om du är osäker på vad du ska välja kan du kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt till just ditt event.


Om Konsumentbeteende

  • Vem är kunden och hur fattar kunden beslut om vad hen vill konsumera? Konsumentbeteende handlar om allt det som gör att du och jag, som privatperson eller verksamhet, blir intresserade av en produkt, söker upp den, väljer ut den, köper den och använder den.
  • Anledningarna till vårt konsumentbeteende är komplexa och spänner över discipliner som antropologi, psykologi, sociologi och nationalekonomi. Som marknadsförare är det viktigt att studera dessa aspekter för att nå fram till kunden på bästa sätt.
  • Föreläsningar om konsumentbeteende ger ökad förståelse för konsumentbeteende inom olika genrer och bottnar i att man måste lära känna kunde bättre för att utveckla affärer som är gynnsamma för båda parter. Föreläsningarna lämpar sig för alla verksamheter som jobbar med försäljning av olika slag.