Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Konst

Alla upplever konst på olika och tycker att olika konstformer är finare än andra. Men hur har konstgrenen utvecklas och kan man förutspå hur det kommer bli? Det har ansetts att man måste vara kunnig för att skapa, då främst med syfte på bildkonst. Idag använder de flesta sig av konst för att få utlopp av tankar och känslor och det mesta anses vara konst, beroende på vem som frågar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta en talare som kan passar just ditt evenemang och så som du tänkt dig!


Om Konst

  • Konst är ett vitt begrepp som relaterar till kultur och kulturhistoria. Föreläsningarna kan handla om enskilda konstnärer eller olika konstinriktningar.
  • Föreläsningar om konstkulturen kan handla om allt ifrån kulturhistoria till film och teater, bildkonst, musik och litteratur.
  • Våra föreläsare sätter fokus på konstkulturen i en modern vardag sett i ett kulturhistoriskt perspektiv. Föredragen är speciellt passande för bibliotek, kulturella institutioner, relaterade arbetsplatser och andra sällskap som antingen vill ha en bredare insikt i ämnet eller en fördjupande debatt.