Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Konst

Alla upplever konst på olika och tycker att olika konstformer är finare än andra. Men hur har konstgrenen utvecklas och kan man förutspå hur det kommer bli? Det har ansetts att man måste vara kunnig för att skapa, då främst med syfte på bildkonst. Idag använder de flesta sig av konst för att få utlopp av tankar och känslor och det mesta anses vara konst, beroende på vem som frågar. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta en talare som kan passar just ditt evenemang och så som du tänkt dig!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt matchning för ert arrangemang

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare för just ert arrangemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Alla föreläsare om konst (4)

Hjälp mig att välja
Ola Wong

Ola Wong

Som korrespondent i Kina vet han vad som händer bakom kulisserna och med ett kulturarv i tankarna har han startat debatter hemma i Sverige.

Ola Wong är journalist, författare och Kinakännare som under mer än femton år har rapporterat om och analyserat Kina och Östasien för både svensk samt internationell media. Han har även skrivit artiklar och böcker om miljö och...

Li Pamp, konsthistoriker, antikexpert, radioprofil, TV-profil

Li Pamp

Moderatorn och konferenciern Li Pamp är konsthistoriker, antikexpert och modererar event med träffsäkerhet oavsett ämne, men som hennes bakgrund avslöjar är hon i sitt esse när det gäller antikviteter.

Li Pamp är konferenciern och moderatorn som är i grunden konsthistoriker, antikexpert samt en känd radio- och teveprofil som programleder i hållbarhetens tjänst. Alltid påläst och med ett personligt tilltal, fångar Li Pamp publiken oavsett...

Per Grankvist - Samtidsanalytiker, skribent och föreläsare

Per Grankvist

Föreläsare, författare och folkbildare som gör samtida, komplexa ämnen till något begripligt, lärorikt och underhållande

Per Grankvist är journalist, författare, folkbildare och föreläsare. Hans förmåga och talang att förklara aktuella samtida ämnen på ett begripligt och underhållande sätt har lett till att han tagit emot såväl priser som hyllningar för...

erik modig liten

Erik Modig

Med en fot i konsten och en i marknadsföring lär Erik Modig ut er vad som krävs för att skapa reklam som lockar konsumenter.

Erik Modig är doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han är expert på konsumentpsykologi, reklamstrategi och kommunikation. Med sin konstnärsbakgrund kan han integrera kreativitet i marknadsföringen och lära dig hur du på ett...

Konst
5 av 5 stjärnor

"Vår kontakt på Athenas har varit väldigt tillmötesgående och trevlig och vi har fått all hjälp vi behöver från henne. Vi kommer säkert anlita Athenas vid fler tillfällen."

Kalmar Kommun

Om ämnet: Konst

  • Konst är ett vitt begrepp som relaterar till kultur och kulturhistoria. Föreläsningarna kan handla om enskilda konstnärer eller olika konstinriktningar.
  • Föreläsningar om konstkulturen kan handla om allt ifrån kulturhistoria till film och teater, bildkonst, musik och litteratur.
  • Våra föreläsare sätter fokus på konstkulturen i en modern vardag sett i ett kulturhistoriskt perspektiv. Föredragen är speciellt passande för bibliotek, kulturella institutioner, relaterade arbetsplatser och andra sällskap som antingen vill ha en bredare insikt i ämnet eller en fördjupande debatt.
Fråga om pris och datum