Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Konflikthantering

För att ha en bra konflikthantering måste kunna se vart det finns brister och kunna agera innan det bryter ut alternativt kunna lösa det så fort som möjligt. En konflikt, stor som liten genomsyrar hela arbetsplatsen, även om den bara ligger och pyr och aldrig blir en hel eld. Konflikter uppstår av meningsskiljaktigheter, vilket är en viktigt del av ett fungerande arbete. Lär sig hantera kriser med en föreläsning från kunniga på Athenas. Kicka in profilerna och se vad de talar om eller hör av dig till oss med en gång så hjälper vi dig hitta det du söker till ditt event.


Om Konflikthantering

  • En av de mest begränsande aspekterna på en arbetsplats är konflikter. De kan hota med att splittra ett team och samtidigt skapa allmänt dåliga arbetsförhållanden.
  • På grund av detta är det viktigt att medarbetarna har kännedom om de redskap man kan använda för att lösa konflikter. Dessa redskap tillhandahålls tillsammans med motivation, inspiration och roliga anekdoter i föreläsningarna och lär oss hur vi blir varandras medspelare – inte motspelare.
  • Föreläsningar om konflikthantering och konfliktlösning kan också riktas mot unga med syftet att skapa bättre miljöer för ungdomar. De lämpar sig väl till verksamheter vill styrka deras medarbetares förmåga att lösa konflikter, men också att undgå dem!