Laddar innehåll ...

Föreläsare om Konflikthantering

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet konflikthantering. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Konflikthantering

    • En av de mest begränsande aspekterna på en arbetsplats är konflikter. De kan hota med att splittra ett team och samtidigt skapa allmänt dåliga arbetsförhållanden.
    • På grund av detta är det viktigt att medarbetarna har kännedom om de redskap man kan använda för att lösa konflikter. Dessa redskap tillhandahålls tillsammans med motivation, inspiration och roliga anekdoter i föreläsningarna och lär oss hur vi blir varandras medspelare – inte motspelare.
    • Föreläsningar om konflikthantering och konfliktlösning kan också riktas mot unga med syftet att skapa bättre miljöer för ungdomar. De lämpar sig väl till verksamheter vill styrka deras medarbetares förmåga att lösa konflikter, men också att undgå dem!