Laddar innehåll ...

Hitta din konferencier här!

Här hittar du talare som kan bokas som konferencier till ditt nästa event. Vem vill du veta mer om? Klicka på talarna för att läsa deras profiler eller ring gärna till oss så berättar vi mer.

Du kan också fylla i kontaktformuläret här på sidan – kanske du vill veta mer om en specifik talare, få förslag på talare som skulle passa till ditt evenemang eller få ett snabbt bud på en ledig konferencier under en specifik dag?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta konferencieren till ditt event. Det är snabbt, enkelt och så klart helt oförpliktande!

Om Konferencier

    • Det är oftast i samband med konferenser, möten, kongresser och större event med föreläsningar och debatt som du behöver en konferencier eller värd. Konferencieren välkomnar, introducerar, leder och för deltagarna samman under dagen. Det är även denna som skapar en enhetskänsla och syr samman konferensen eller evenemanget.
    • Det är konferencierens eller värdens uppgift att styra upp eventet genom att se till att föreläsarna eller föredragshållarna håller sig till tidsramarna, ställa klargörande frågor och ibland flika in kommentarer.
    • Oavsett om du behöver en moderator med specifika kunskaper, en underhållare etc. har vi på Athenas ett stort utbud av profiler som kan passa till din konferens eller ditt evenemang – och det ska vara rätt person för rätt event! Med detta menas att du kan välja allt från en konferencier som har förståelse för ämnet till en värd som lockar deltagarna till många härliga skratt.