Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Kick-off

Alla är värda en bra, rolig och givande Kick-off efter hårt arbete. Men hur får man en bra Kick-off? Vi på Athenas har föreläsarna som passar just det event som du eller ni ska hålla. Oavsett om det är stort eller smått eller om ni har mycket eller liten budget så har vi det perfekta! Kicka in våra profiler och se vad de talar om eller kontakta oss på Athenas för hjälp och rådgivning att hitta det som du söker till din Kick-off.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Här hittar du föreläsningar som handlar om ämnet Kick-off. Med kick-off-föreläsningar menas arrangemang eller event som syftar till att dra igång nya projekt eller perioder i din verksamhet. Föreläsningarna eller föredragen rymmer oftast elementa av peptalk och motivation.
  • I föreläsningarna kan fokus ligga på ett enskilt projekt eller på att stärka samarbetet i gruppen och på så sätt skapa förutsättningar för ett framgångsrikt team. Detta är en bra grogrund när du och din organisation eller ditt företag tar klivet in i en ny fas. Därför passar föredragen dig och dina medarbetare som befinner er i en utvecklingsprocess. De kan t.o.m. underlätta utvecklingsprocessen för er.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Kick-off som tema är i regel fulla av tempo, roliga, inspirerande och motiverande – helt enkelt lite sprudlande dynamit som kickstartar processer.
  • Dessa föreläsningar om Kick-off lämpar sig väl för exempelvis dig och din verksamhet som vill motivera medarbetarna eller förbereda dem inför något nytt.