Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Karriär

Man kan bygga sig Karriär på så många olika sätt, allt från kulturellt till företag. Det gäller att se vart man vill komma, att hitta sitt mål, och ta vägen dit. Men vägen dit börjar ofta på botten, och man får bygga sig uppåt. Då gäller det att man har delmål på vägen och prata mycket för att nå sitt mål. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig hur man bygger, skapar, eller behåller sin Karriär! Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt talare till just evenemang! 


Om Karriär

  • Med fokus på olika karriärmässiga byggstenar rymmer ämnet Karriär tips på och debatt om de möjligheter och utmaningar vi står inför när vi ska slå oss fram i yrkeslivet.
  • Föreläsningarna eller föredragen om Karriär kan fokusera på kvinnors möjligheter på arbetsmarknaden, generella trender och tendenser – åt vilket håll är samhället på väg och hur anpassar vi oss? Icke desto mindre: hur kan vi förbereda oss på och fixa en riktigt bra karriär?
  • Låt dig inspireras av några av landets främsta experter på karriärfrågor när du bokar en föreläsning med Karriär som tema. Föreläsarna kan t.ex. motivera och ge en större förståelse för vilka spelregler som gäller för dig på arbetsmarknaden; hur ska du göra för att klättra och vilka egenskaper, kunskaper eller förmågor behöver du utveckla? Föredragen kan handla om allt från personlig utveckling till hur du ska kombinera karriär- med familjeliv.
  • Föreläsningarna eller föredragen om Karriär kan vara lämpliga för såväl arbetsförmedlingar som för lärosäten där akademiker är på väg att bege sig ut i arbetslivet och skapa sig egna karriärer.