Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Juridik

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet juridik. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Juridik

  • Juridik handlar om det som har med rätt och rättigheter att göra. Det tas utgångspunkt i de skrivna lagarna och det är genom denna apparat som samhället försöker att skydda den enskildes rättigheter.
  • Juridik och lagen är grundläggande i samhället och något vi alla måste förhålla oss till. Frågor gällande juridik är ofta uppe till debatt och granskning.
  • Föredrag om juridik kan handla om olika aspekter av juridiken, men det kan också vara historiska föredrag om särskilda rättssaker eller tidigare händelser som anknyter till rättsväsendet. Det kan vara personliga berättelser från en advokats upplevelser i rättssalen, eller de många spännande saker vederbörande har varit involverad i.
  • Föredrag om juridik lämpar sig både till folk som vill höra spännande historier, men också till dem som önskar mer ingående kunskap om t.ex. Sveriges rikes lag eller annat.