Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Japan

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Japan. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Japan

    • Med sina 127 miljoner invånare och växande industri och ekonomi är Japan i dag världens andra största ekonomi. Endast den amerikanska är starkare. Japan är med andra ord en central spelare, både politiskt och ekonomisk.
    • Japan var tidigare ofta internt oroligt, tills det samlades under ett kejsardöme. Landet är ett av de få länder som har stått emot externa erövringar och landet har således aldrig varit under besittning av en främmande makt.
    • Föredrag om Japan kan tala om Japans roll i världsekonomin, men kan också handla om framtida tendenser vad häller teknik, kultur och historia. Föredragen ägnar sig väl till verksamheter som handlar eller samarbetar med Japan och därmed gärna vill veta mer om deras kultur, normer och principer.