Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Jakt

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet jakt. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Jakt

  • Människan har jagat sedan urminnes tider. Jakten har varit nödvändig för människans överlevnad, för att kunna skaffa mat och kläder.
  • I dag, i vår del av världen, är jakt mycket sällan något vi behöver syssla med för att överleva. Det har istället blivit till en fritidsaktivitet eller hobby. Några ser det som en välbehövlig chans att få komma ut i naturen.
  • Det finns många regler man måste följa för att få jaga. Man måste hålla sig innanför jaktsäsongen och ha statligt jaktkort, jakträtt och rätt att bära vapen.
  • Föredrag om jakt kan handla om de många olika aspekter av jakten, om historia och traditioner, om djuretik och natursyn.