Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Italien

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Italien. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


    Om Italien

    • Italien blev en stat i 1861 och har i dag c:a 58 miljoner invånare. Den italienska halvön spelade en central roll i antiken som hemort för Romarriket, ett av världshistoriens mest betydande imperier.
    • Utöver detta är Italien, eller rättare sagt Vatikanstaten, påvesäte, och har på grund av detta haft ett enormt inflytande på politik, konst och kultur. Också renässansen bottnar i den italienska kulturen. I dag är Italien en republik som är känd för att ha haft många regeringsbyten sedan den kände Mussolinis fall.
    • Föredrag om Italien koncentrerar sig typiskt på landets historia, italiensk mat och kultur eller landets situation på den moderna, politiska världskartan.