Laddar innehåll ...

Föreläsare om Intuition

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Intuition. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Intuition

  • Känslor och intuition är mjuka värden – och i en tid med allt högre krav på effektivisering är Intuition ett efterfrågat föreläsningsämne. I föreläsningarna eller föredragen kan du och dina medarbetare, tillsammans med föreläsaren, ha ett bra samtal om t.ex. trivsel, välbefinnande och välmående.
  • Att tala om ämnen som Intuition och känslor är framför allt vanligt på öppna föreläsningar. På dessa föreläsningar eller föredrag, som väcker mycken nyfikenhet, är deltagandet oftast stort. Eftersom mjuka värden blir alltmer viktigt i olika verksamheter, värdesätts dessa också som positiva egenskaper hos ledare och medarbetare. En föreläsning eller ett föredrag med Intuition som tema, och som hålls för din verksamhet, kan bidra till en bättre arbetsmiljö. Dessutom innebär en nöjd och välmående medarbetare bättre resultat för företaget eller organisationen.
  • Föreläsarna som pratar om känslor och intuition ger dig och dina medarbetare en inblick i de processer som skapar och förstärker intuitiva förmågor. Just detta ämne, och kunskaper härom, efterfrågas hos morgondagens ledare.