Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Integration

Integration är något som är väldigt viktigt i vårt samhälle och många klarar det bra. Men det finns också de grupper som inte alls integreras väl. Integration sker från jobb till skola eller till fritidsaktivitet och det är så viktigt för att då också kunna känna att man har en plats i samhället. Kicka in våra föreläsare som talar om ämnet. Om du behöver hjälp att hitta rätt är det bara att kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig hitta det som passar just ditt evenemang till en prisklass du vill ha.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Invandring och integration idag är ett av Sveriges mest omdebatterade ämnen. Debatten om integration spelar en allt större roll inom politiken, och det är därför ett av de områden som samlar flest människor till olika arrangemang idag.
  • Föreläsningarna om invandring och integration har ofta fokus på några särskilda områden. De kan handla om integration på arbetsmarknaden och i skolorna, eller vara mer specifikt inriktade på unga eller äldres anpassning och framtidens integration.
  • Föreläsningar om invandring och integration kan ges som öppna föredrag som lägger upp till debatt, men det kan också vara personliga berättelser om invandring, integration, kulturmöten och de utmaningar det för med sig.