Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Inlärning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Inlärning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Inlärning

  • Hur lär vi oss bäst? Vilka metoder har vi att arbeta med? Alla lär vi oss på olika sätt. Många faktorer kan kan påverka vår inlärningsförmåga, såsom ålder, sömn, kost och allmänt välmående. Lika många sätt som det finns att lära sig, lika många åsikter finns det om hur till exempel skolan eller introduktionsperioder på arbeten ska utformas.
  • Föreläsningar om inlärning och lärande har blivit allt mer populära under de senaste åren, och har en tendens att kunna skapa debatt. Ofta innehåller de också element av motivation och personlig eller organisatorisk utveckling.
  • Föreläsningarna om inlärning riktar sig både till skolor, institutioner och verksamheter, och kan handla om inlärning på ett personligt plan eller inom hela organisationer.