Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Industri

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet industri. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Industri

  • Även om Sverige i dag kallas för ett informations- eller servicesamhälle, så finns det fortfarande en hel del industri i vårt land som spelar en stor ekonomisk roll.
  • Vilka sorters industri har vi i Sverige i dag? Hur ser industrin ut utomlands? Vilken roll har industrin spelat historiskt och vilken roll spelar den i dag?
  • Föreläsarna som talar om industri kan berätta om det i ett brett perspektiv eller fokusera på en mer specifik del av industrikedjan. Föreläsningar om industri passar särskilt bra till avdelningar i företag och organisationer som antingen direkt eller indirekt har att göra med element inom industrin.