Laddar innehåll ...

Föreläsare om Improvisation

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Improvisation. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Improvisation

  • Ibland måste du agera fort. Då får du inte möjlighet till att öva inför presentationen du förväntas leverera inför din chef och/eller dina klienter. Det händer också att du hamnar i oväntade situationer vilka kräver att du behåller skärpan. I dessa lägen är det bra om du behärskar förmågan att improvisera.
  • Improvisation är konsten eller förmågan att framföra eller göra något utan att vara förberedd. Ju bättre du är på att improvisera desto mer övertygande blir du i det du gör.
  • Våra föreläsare och utbildare i ämnet Improvisation är vana improvisatörer. De är antingen professionella skådespelare eller retorikexperter med mångårig erfarenhet inom just improvisation och presentationstekniker. Föreläsningarna eller föredragen om detta tema kan handla om kommunikation, retorik, presentationsteknik etc.
  • Föreläsningar, föredrag, workshops eller kurser om och i Improvisationsteknik passar till dig och din verksamhet som vill satsa på att stärka ledarnas och medarbetarnas kommunikation och presentationstekniker.