Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Improvisation

Improvisation är att inte vara beredd, att kunna spinna vidare och komma på idéer eller svar ur fantasin med spontanitet. Detta utövas främst inom teater och musik. Inom andra yrken råder det ibland brist på improvisation där det ofta skulle behövas, t ex läraryrket, där alla elever har olika behov och då måste man kunna hotta lösningar. Boka en föreläsning på ämnet och väck din inre improvisör till liv!


Om Improvisation

  • Ibland måste du agera fort. Då får du inte möjlighet till att öva inför presentationen du förväntas leverera inför din chef och/eller dina klienter. Det händer också att du hamnar i oväntade situationer vilka kräver att du behåller skärpan. I dessa lägen är det bra om du behärskar förmågan att improvisera.
  • Improvisation är konsten eller förmågan att framföra eller göra något utan att vara förberedd. Ju bättre du är på att improvisera desto mer övertygande blir du i det du gör.
  • Våra föreläsare och utbildare i ämnet Improvisation är vana improvisatörer. De är antingen professionella skådespelare eller retorikexperter med mångårig erfarenhet inom just improvisation och presentationstekniker. Föreläsningarna eller föredragen om detta tema kan handla om kommunikation, retorik, presentationsteknik etc.
  • Föreläsningar, föredrag, workshops eller kurser om och i Improvisationsteknik passar till dig och din verksamhet som vill satsa på att stärka ledarnas och medarbetarnas kommunikation och presentationstekniker.