Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Blogg

Hypnotisören: Bli självsäker, glad och tacksam med 13 magiska frågor

Tillbaka till blogg

23. mars 2018

Det finns ett sätt att minska stressen och oron som du känner. Här presenterar hypnotisören och föreläsaren Erik Olkiewicz 13 magiska frågor som hjälper dig vakna på rätt sida och somna med ett leende på läpparna.

Om du vill förbättra kvalitén på ditt liv, bör du titta närmare på de frågor du ställer till dig själv. De kan bokstavligen ändra riktningen på ditt liv.

Som bekant är det inte är händelserna i ditt liv som avgör hur du känner dig eller beter dig, utan snarare vilken betydelse du skapar från ditt livs erfarenheter.

Tänkande är i själva verket inte är något annat än en serie frågor som vi ställer och själva besvarar.

Peak performance-coachen Tony Robbins menar att förmågan att ställa stärkande frågor – speciellt i stunder av kris – är en viktig färdighet som kommer att forma de betydelser som du skapar – och därigenom kvalitén på ditt liv.

 

Slipp stress och oro med mirakelfrågorna

Så om du ibland känner dig stressad, orolig och irriterad har du motgiftet här nedan – nya, bättre, mer kraftfulla frågor som du kan besvara morgon och kväll. Så svara på mirakelfrågorna och må bättre redan i dag.

Morgonfrågor:
– Vem älskar jag? Vem älskar mig?
– Vad är jag lycklig över i mitt liv för tillfället?
– Vad är jag ivrig/förväntansfull över i mitt liv för tillfället?
– Vad är jag stolt över i mitt liv för tillfället?
– Vad är jag tacksam över i mitt liv för tillfället?
– Vad engagerar mig för tillfället?

Kvällsfrågor:
– Vad har jag gett i dag?
– Vad har jag lärt mig i dag?
– Vad har varit bra?
– På vilket sätt har den här dagen förbättrat mitt liv?
– Hur ska jag använda den här dagen som en investering för framtiden?
– Vad är jag tacksam för?

 

Erik Olkiewicz är hypnotisör, föreläsare och motivationsexpert. Han är en av få i världen som kan erbjuda något så unikt som hypnos på scen. Han har tränats av mästarna i London och Las Vegas i hur man planterar frön i det undermedvetna, öppnar kanaler för kreativitet och motivation, samtidigt som man underhåller och garanterar fullständig trygghet och respekt för alla inblandade.

 

Video: Se Erik Olkiewicz spektakulära hypnosshow

Hypnos är inte vad många tror. Det är ännu bättre. Förutom förbluffande underhållning är det – i rätt händer – ett effektivt verktyg till att öka glädje, självkänsla och motivation på kickoffen, konferensen, festen och företagsevent. Låt Erik Olkiewicz visa hur det går till – se videon här!

Ska vi hjälpa dig att hitta den perfekta föreläsaren för ditt evenemang?

Få professionella råd från våra begåvade konsulter och skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.