Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Hypnos

Här hittar du föreläsare, föredragshållare, utbildare och underhållare som kan tala om och utföra Hypnos på ditt event. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Hypnos

  • Hypnos används både för att roa och för att hjälpa. Det är ett tillstånd som innebär att den hypnotiserade befinner sig mellan vakenhet och sömn. I detta tillstånd är personen avslappnad och mottagligare för hypnotisörens förslag och uppmaningar.
  • När en mentalist och entertainer gör ett av sina mindgames, där hypnos är ett inslag, blir hypnosen dessutom en kreativ sak. Tillståndet blir fantasifullt. Det är inte så att den hypnotiserade inte är medveten, men under hypnos triggas andra processer igång i bl.a. hjärnan och detta leder till att medvetenheten är på ett annat plan än om personen skulle varit vaken.
  • Hypnos används i medicinska syften och har visat sig vara ett bra redskap i t.ex. KBT-behandlingar, vid smärtlindring och stresshantering.
  • Hos oss hittar du entertainers som kan leverera mindgames med hypnos. Dessa event passar bra som underhållning på ett större event eller på firmafesten.