Laddar innehåll ...

Föreläsare om Humor

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet humor. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Humor

  • Humor är det som gör att du kan se det roliga i stundtals tuffa eller dråpliga situationer. Att kunna se saker och ting i ett roligt ljus är viktigt för oss som människor. Humorns centrala roll i våra liv gör ämnet till ett uppskattat sådant att föreläsa om för företag och organisationer.
  • Glada, nöjda och välmående medarbetare skapar förutsättningar för en bra arbetsmiljö, arbetsglädje och goda resultat. Föreläsningarna eller föredragen med Humor som tema är underhållande, brukar locka till många skratt och fungerar som en grogrund för mänskliga möten. Skrattet för nämligen människor samman.
  • Föreläsningar med ämnet humor har potentialen att göra atmosfären och stämningen mer positiv i en grupp. De kan ligga som grund för teambuilding eller som isbrytade på en konferens där olika deltagare samlas och möts för första gången.