Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Humor

Humor betyder att framkalla glädjekänslor på olika sätt. Den simplaste vetskapen vi har ämnet är att man måste ha ”ett sinne för humor”, vilket är ett väldigt brett begrep då människor skiljer sig så mycket i vad finner är kul. Främst präglas en humor-sinne av kultur, geografiska område, och utbildningsnivå. Boka en föreläsning om ämnet och lär dig allt om hur man finner sin humor och hur man framför skämt på bästa sätt.


Om Humor

  • Humor är det som gör att du kan se det roliga i stundtals tuffa eller dråpliga situationer. Att kunna se saker och ting i ett roligt ljus är viktigt för oss som människor. Humorns centrala roll i våra liv gör ämnet till ett uppskattat sådant att föreläsa om för företag och organisationer.
  • Glada, nöjda och välmående medarbetare skapar förutsättningar för en bra arbetsmiljö, arbetsglädje och goda resultat. Föreläsningarna eller föredragen med Humor som tema är underhållande, brukar locka till många skratt och fungerar som en grogrund för mänskliga möten. Skrattet för nämligen människor samman.
  • Föreläsningar med ämnet humor har potentialen att göra atmosfären och stämningen mer positiv i en grupp. De kan ligga som grund för teambuilding eller som isbrytade på en konferens där olika deltagare samlas och möts för första gången.