Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00

Föreläsare om Historia

Att kunna historian gör att men vet nutiden. Oavsett om det handlar om mat, krig, en produktutvecklingen, eller någon annan världshistoria. Om man skulle sammanfatta historia i det stora hela handlar historiaämnet om all  verksamhet i det förflutna som på något sätt påverkat människan. Boka en föreläsning om ämnet och fördjupa dig i det du finner mest intressant! Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Historia

  • Historia är ett väldigt brett ämne. Här har vi samlat alla som kan föreläsa om olika genres, ofta om en speciell epok, ett specifikt ämne eller geografiskt område.
  • Föreläsningarna kan handla om medeltiden, antiken eller om andra världskriget, Kalla kriget eller andra historiska händelser som lever kvar i minnet hos många.
  • Föreläsarna som talar om ämnena är vanligtvis experter på vissa utvalda delar av historien, men ofta kan delarna knytas till ett större perspektiv eller så kan föreläsningen gå i djupet på en viss historisk person.
  • Föreläsningar om historia passar bra till skolor, universitet och föreningar som vill sätta fokus på en viss historisk händelse eller ett speciellt fenomen.