Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Historia

Att kunna historian gör att men vet nutiden. Oavsett om det handlar om mat, krig, en produktutvecklingen, eller någon annan världshistoria. Om man skulle sammanfatta historia i det stora hela handlar historiaämnet om all  verksamhet i det förflutna som på något sätt påverkat människan. Boka en föreläsning om ämnet och fördjupa dig i det du finner mest intressant! Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Historia

  • Historia är ett väldigt brett ämne. Här har vi samlat alla som kan föreläsa om olika genres, ofta om en speciell epok, ett specifikt ämne eller geografiskt område.
  • Föreläsningarna kan handla om medeltiden, antiken eller om andra världskriget, Kalla kriget eller andra historiska händelser som lever kvar i minnet hos många.
  • Föreläsarna som talar om ämnena är vanligtvis experter på vissa utvalda delar av historien, men ofta kan delarna knytas till ett större perspektiv eller så kan föreläsningen gå i djupet på en viss historisk person.
  • Föreläsningar om historia passar bra till skolor, universitet och föreningar som vill sätta fokus på en viss historisk händelse eller ett speciellt fenomen.