Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om High performance

High performance handlar om att ha ett tydligt uppsatt mål och att komma dit. Det handlar om att bygga ett energiskt och starkt team som vet hur de samarbetar. Boka in en föreläsning om High performance och ta med dig vad som är rimliga mål att sätta och hur man som chef leder sina anställda i rätt riktning och håller dem fokuserade på målet. Kicka in våra profiler nedan för att se vad de talar om eller hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta det som passar just ditt event!


Om High performance

  • High performance betyder ungefär god prestationsförmåga – förmågan att prestera, och framför allt när det verkligen gäller.
  • High performance är speciellt viktigt inom sport, där man siktar på att atleterna är i toppform i tid till mästerskapet. Man kan också tala om high performance inom affärsvärlden, när det handlar om att få medarbetare att prestera sitt bästa.
  • Föreläsningarna om high performance passar framför allt sport- och affärsvärlden, men också skolor och arbetsplatser där man vill öka prestationsförmågan. Föreläsarna ger konkreta tips på hur man kan göra för att lyckas.