Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Handlingskraft

Att vara driven och veta vart man vill komma, eller om något oförväntat händer att då också veta hur man ska ta sig ann problemet. Att kunna vara handlingskraftig är viktigt i ens privatliv, men likväl på jobbet. För att nå toppen och också framgång måste man kunna ta beslut och delegera andra. Boka en föreläsning på ämnet och få alla de tips och redskap du behöver.


Om Handlingskraft

  • På film ser vi många handlingskraftiga hjältar, som utan att tveka en sekund kastar sig ut i strid för fosterland, familj och andra så kallade sunda värden.
  • Lustigt nog ser verkligheten ofta annorlunda ut. Få av oss spritter hela tiden av handlingskraft. Hur kommer det sig? Vi är vana att överväga risker och tänka igenom situationer på förhand. Det är ofta klokt, men många av oss känner nog till det där med att skjuta på svåra beslut eller krävande arbetsuppgifter. Hur bygger man upp en handlingskraft så man övervinner sådana blockeringar?
  • Föreläsningarna om handlingskraft tittar närmare på frågorna och kan ge konkreta tips på vad man kan göra för att stärka sin egen handlingskraft.