Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Hållbar energi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet hållbar energi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Hållbar energi

  • Hållbar energi kommer från förnybara energikällor, alltså energikällor som inte kommer att ta slut i första taget. Dessutom har de en förmåga att, till skillnad från oljebaserade energikällor och kärnkraft, att producera elektricitet utan bidra avsevärt till växthuseffekten eller mängden problemavfall. Det kan handla om t.ex. solenergi, vindkraft, vattenkraft, biobränslen eller geotermisk energi.
  • Föreläsningarna som handlar om hållbar energi kan fokusera på enskilda former av hållbar eller grön energi, förnybara energikällor i Sverige och utomlands eller ge en inblick i framtidens potentiella energilösningar.
  • Föreläsningarna passar allt från energibolag, innovatörer och ingenjörer till verksamheter som vill gå över till en mer hållbar energiprofil.