Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Graviditet

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet graviditet. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Graviditet

  • Vi vet att det varar i nio månader, vi vet att det gör ont, är besvärligt och att det resulterar i ett nytt litet liv med en rad behov vi ska anpassa våra liv efter i en lång period framöver. Vi vet också att det är mycket vi bör – och samtidigt inte får – göra under graviditeten. Kanske är det därför det genom tiderna har skrivits så många böcker som försöker ge goda råd inför och under graviditeten.
  • De flesta vet och förstår nog att man inte ska röka och dricka alkohol när man är gravid, men finns det annat man borde undvika och i så fall vad?
  • Även om vi lever i en modern värld där jämställdhet är en viktig fråga, så är det fortfarande kvinnan som ska bära barnet genom graviditeten. Hur kan mannen eller den andra kvinnan i förhållandet hjälpa? Och vad gäller egentligen för graviditeter där barnet enligt planen ska bortadopteras?
  • Föredrag om graviditet kan handla om alla aspekter av det här med att vänta barn, och är spännande och relevant för oss alla oavsett kön.