Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Gör-det-själv

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet gör-det-själv. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Gör-det-själv

  • I vår tid går det snabbt och lätt att köpa de flesta varor. Vi kan beställa hem vad vi vill genom ett enkelt klick med datormusen. Kanske är det därför som DIY – att göra det själv – har blivit en populär trend som inkluderar allt från att baka sitt eget bröd till att bygga sina egna möbler. Ja, kanske till och med sitt eget hus.
  • Gör-det-själv-vågen är dock mer än en modern trend. I underhållningsbranschen är det närmast en överlevnadsstrategi för att hålla intresset uppe hos konsumenterna.
  • Var finner vi gör-det-själv-trenden och var karakteriserar detta sätt att arbeta på? Vem kan tjäna på det och varför? Föreläsningar om gör-det-själv tar upp de många aspekterna runt ämnet, ger inspiration och delar många värdefulla tips!