Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Generation Y

Generation Y är generationen som under sin ungdom växte upp med mobiltelefoner och bärbara datorer under sin ungdom samt tillgång till internet. De som klassas in i denna generation är oftast födda mellan 1982 till 1994. Generationer innan och efter är X och Z. Boka in en föreläsning om ämnet och ta del av kunskapen hur det var att växa upp med ett samtidigt växande internet och en snabb digital evolution. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!


Om Generation Y

  • Kanske är det med glädje eller förfäran som du undrat vad det är för en typ av människor som blir allt vanligare på din arbetsplats. Generation Y är i så fall svaret. Generation Y är benämningen på 80- och 90-talisterna. De skiljer sig från tidigare generationer.
  • Plötsligt har dina medarbetare andra ideal och värderingar än vad du är van vid. De från Generation Y är nämligen ganska orädda av sig och ställer gärna tuffa och utmanande frågor. De ställer också krav och är inte särskilt lojala. Men de sprudlar av idéer, kreativitet och innovativa lösningar. Du vill helt klart ha med Generation Y:are i ditt lag!
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnet Generation Y kan handla om allt från teambuilding och samarbete till beteendevetenskapliga studier och arbetsmarknad.
  • Föreläsningarna eller föredragen med Generation Y som tema är av intresse för dig och dina medarbetare som, med hjälp av kunskap, vill överbrygga generationsklyftor och som vill veta mer hur ni kan tillvarata den fantastiska potential den nya tidens arbetare har.