Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Föreläsare om Gastronomi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet gastronomi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds.

Om du har några funderingar är du välkommen att ringa till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig att hitta rätt föreläsare till rätt pris för ditt event!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Alla föreläsare om gastronomi (4)

Hjälp mig att välja

Om ämnet: Gastronomi

  • Gastronomi handlar om matkonsten, sambandet som finns mellan mat och kultur och den “fina” maten, den som har en större uppgift än blott att mätta magen.
  • Det kan vara svårt med distinktionen mellan matlagning och gastronomi, men utgångspunkten är att gastronomin har med kultur och traditioner att göra.
  • Vissa länders matkultur är mer gastronomiskt definierade än andra. Som exempel finner man många av de traditionella, finare köken i Frankrike och Italien.
  • Föredrag om gastronomi tar upp ämnen som dessa och med en föreläsare som själv är kock eller matkännare kan du få många intressanta tips, råd och vinklingar!
Fråga om pris och datum