Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Gastronomi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet gastronomi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Gastronomi

  • Gastronomi handlar om matkonsten, sambandet som finns mellan mat och kultur och den “fina” maten, den som har en större uppgift än blott att mätta magen.
  • Det kan vara svårt med distinktionen mellan matlagning och gastronomi, men utgångspunkten är att gastronomin har med kultur och traditioner att göra.
  • Vissa länders matkultur är mer gastronomiskt definierade än andra. Som exempel finner man många av de traditionella, finare köken i Frankrike och Italien.
  • Föredrag om gastronomi tar upp ämnen som dessa och med en föreläsare som själv är kock eller matkännare kan du få många intressanta tips, råd och vinklingar!