Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Gamification

Gamification är ett aktivt val att använda telefonen på arbetstid eller fortsätta arbetet när man slutat, men genom spel! Det handlar om att företag eller organisationer skapar spel där man kan tävla mot varandra. Spelen är byggda på fakta om verksamheten som gör att under tiden man spelar utvecklar man sin kompetens och lär sig mer om sin arbetsplats! Boka  en föreläsning om ämnet och få dina medarbetare prestera bättre i jobb såväl som app. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta rätt talare till just ditt evenemang!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Gamification är spel som utvecklats för att göra arbetsplatser mer presterande. Man skapar ett spel som innehåller fakta om arbetsplatsen/ företaget, och så får de anställda spela och samla poäng och ha interna tävlingar som triggar varandra att spela och hela tiden utvecklas.
  • Under en rast eller när man är på väg någonstans kan spela det. Samtidigt som man underhåller sig så lär man sig mycket som man sedan kan applicera i vardagslivet.
  • I föredrag om Gamification får du lära dig mer om hur det funkar och hur man kan använda det. Det visar hur det hjälper anställda eller kollegor prestera bättre genom att köra mobilspel. Det blir tips om vilken typ av spel som passar olika jobb och hur man sätter upp interna topplistor och vem det är som har högst poäng.