Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Funky Business

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Funky Business. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Funky Business

  • Unika tider kräver nya förståelser av samhället, så även av ekonomi och arbetsmarknad. Detta har lett till att teoriutbildningen Funky Business uppstått. Internet och IT har omförhandlat de förutsättningar som finns på arbetsmarknaden – t.o.m. i storsamhället. Nytänkande och innovation blir mer och mer aktuellt – och de som är mest kompetenta och har flest färdigheter är de personer som bjuder på starkast konkurrens.
  • Hur ska företag, organisationer och verksamheter överlag kunna möta dessa förändringar? Genom att utveckla ”Funky Inc”. ”Funky Inc” är en plats som uppmuntrar medarbetare till nytänkande, innovation och att vara kreativa. På denna plats vill begåvade och kompetenta människor vara delaktiga – här får de möjlighet att vara entreprenörer. Du och din verksamhet, då? Just den omfattande och varierade kompetens som finns på ”Funky Inc” är något du kan tillvarata för att göra verksamheten rustad inför detta tidevarvs liksom framtidens utmaningar. En sådan verksamhet präglas av Funky Business.
  • Föreläsningar eller föredrag om Funky Business passar till dig och din verksamhet som vill få större förståelse för hur samtidens samhälle, ekonomiska system och arbetsmarknad fungerar – och som vill få redskap till att möta förändringarna. Både de förändringar som sker nu och väntar i framtiden.