Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Fritid

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet fritid. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Fritid

  • Det finns mycket man kan använda sin fritid till. För vissa människor handlar fritiden om att koppla av, vila upp sig och hämta andan efter en tuff arbetsdag, medan fritiden för andra är då det verkliga livet börjar.
  • Typiska fritidsaktiviteter kan vara deltagande i föreningsliv, träning eller att gå på kulturella arrangemang som konserter, teater, bio m.m.
  • Hur använder vi vår fritid? Hur får vi ut det bästa möjliga ur den – och är det ok att bara lägga sig på soffan och se på tv?
  • Föredrag om fritid ställer frågor som dessa och försöker besvara dem. Ens fritid och hur den används är ett ytterst relevant ämne för de flesta i en tid med mycket stress, höga krav och ett ofta galopperande tempo.