Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Framtiden

Vi lever i någons framtid redan idag och vi kommer bara längre och längre in i framtiden. Men vart är framtiden på väg? Det är digitalisering samtidigt som det råder svält och humana kriser. Det är plast och gift i haven samtidigt som det aldrig varit så många flickor som går i skolan nu än någonsin.
Boka en föreläsning om just framtiden och få koll på vad som händer och vart vi kanske kommer hamna. Har du svårt att bestämma vilken föreläsare du vill ha? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt talare för just ditt evenemang.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Det är svårt att sia om framtiden, men det finns de som genom sitt arbete och sin forskning ändå kan måla upp en högst kvalificerad bild av vad vi kan förvänta oss av åtskilliga områden i framtiden. Fältet som behandlar framtidens marknader och områden kallas framtidsforskning.
  • Ämnet framtid och framtidsforskning kan handla om trender och tendenser, arbetsmarknad, organisationer, miljö m.m. Det kan även belysa hur framtidens branscher, t.ex. den finansiella sektorn eller försäkringsbranschen, troligen kommer se ut.
  • Föreläsningarna eller föredragen med framtid och framtidsforskning som tema är omtyckta eftersom de hjälper dig och dina medarbetare att utifrån nutida trender och tendenser få en inblick i framtida marknader. De öppnar likaså era ögon för de utmaningar er bransch står inför och hur ni kan förbereda er för att möta dessa på ett kompetent sätt. Föreläsningarna lyfter viktig samhällsproblematik, ekonomi, miljö, livsvillkor etc., och lämpar sig därför bra för såväl privat som för offentlig sektor.