Laddar innehåll ...

Föreläsare om Försäljning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet Försäljning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.

Om Försäljning

    • Säljande och försäljning är numera integrerade delar i de flesta människors liv – både genom jobbet och privat. Säljande är dock särdeles viktigt inom den privata sektorn och därmed för olika företag.
    • Föreläsningar eller föredrag om ämnen som säljande och försäljning kan antingen vara introducerande och ge en bred översikt av försäljning och/eller ge verktyg till att stärka den mentalitet som är bra att ha när du och dina medarbetare ska sälja. Försäljning som tema fungerar också bra som en mer regelrätt utbildning eller kurs. Just p.g.a. att säljande är relevant i varierade organisationer och sammanhang kan våra föreläsningar och utbildningar anpassas efter just dina och din verksamhets behov. Målgruppen för detta tema kan vara allt från småföretagare till erfarna säljare som behöver vidareutveckla sin kompetens.
    • Föreläsningarna eller utbildningarna syftar till att ge dig och dina medarbetare inspiration till att vässa era säljkunskaper. Med detta som bakgrund lämpar sig våra föreläsningar och kurser om säljande och försäljning till stora som små verksamheter.