Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Försäljning

Ska du sälja något eller har du redan något befintligt som du säljer? Det finns så många olika knep man kan ta till och hur man marknadsför sig spelar stor roll. Vi har föreläsningar som passar alla, även om man planerar att börja en försäljning eller om man redan är igång och vill ha tips och trix. Hos Athenas finns föreläsarna som passar stora som små event i prisklasser som passar. Kicka in profilerna för att se vad de talar om eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Säljande och försäljning är numera integrerade delar i de flesta människors liv – både genom jobbet och privat. Säljande är dock särdeles viktigt inom den privata sektorn och därmed för olika företag.
  • Föreläsningar eller föredrag om ämnen som säljande och försäljning kan antingen vara introducerande och ge en bred översikt av försäljning och/eller ge verktyg till att stärka den mentalitet som är bra att ha när du och dina medarbetare ska sälja. Försäljning som tema fungerar också bra som en mer regelrätt utbildning eller kurs. Just p.g.a. att säljande är relevant i varierade organisationer och sammanhang kan våra föreläsningar och utbildningar anpassas efter just dina och din verksamhets behov. Målgruppen för detta tema kan vara allt från småföretagare till erfarna säljare som behöver vidareutveckla sin kompetens.
  • Föreläsningarna eller utbildningarna syftar till att ge dig och dina medarbetare inspiration till att vässa era säljkunskaper. Med detta som bakgrund lämpar sig våra föreläsningar och kurser om säljande och försäljning till stora som små verksamheter.