Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Föroreningar

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet föroreningar. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Föroreningar

  • En av de olyckliga konsekvenserna av ett (post-)industriellt samhälle med stor konsumtion är risken för föroreningar. Föroreningar är ett problem som med tiden har vuxit till att bli ett av dagens hetaste och flitigast debatterade ämnen.
  • Att människan förorenar jorden på ett sätt som inte är bra för djur och natur är ett faktum. Men hur mycket skada vi faktiskt orsakar och vad vi ska göra åt det råder det delade meningar om.
  • Vad kan vi göra för att minska föroreningarna? Vilka strategier bör sättas igång, när och av vem? Hur bråttom är det egentligen? Under en föreläsning om föroreningar kan du få svar på dessa frågor och underlag för en givande debatt.