Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Förlossning

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet förlossning. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Förlossning

  • Var och en, erfaren som oerfaren på området, har en bild av vad en förlossning innebär och inser att det är en enormt stor upplevelse att gå igenom. De flesta inser också att förlossningen är en komplicerad och smärtsam process för den födande, trots våra tekniska och medicinska framsteg.
  • Hur klarar man sig bäst genom födseln och perioden efter? Hur hanterar man bäst sina många, och ofta motstridiga, känslor?
  • Och rent praktiskt – hur lång tid är det vanligt att en förlossning tar? Hur går händelseförloppet på sjukhuset till? Vilka saker ska man vara uppmärksam på?
  • Föredrag om förlossningar kan handla om förlossningsproceduren, med möjlighet för specifika fokusområden som t.ex. förberedningar, kejsarsnitt eller perioden efter födseln.