Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Förhandling

Att förhandla är olika parter som gemensamt försöker komma till ett beslut. Det kan vara meningsskiljaktighet, dispyter, eller att man måste kompromissa fram något. Det kan sträcka sig allt ifrån vad det ska bli till kvällsmat, till löneförhandling. Lär dig hur man förhandlar så att det blir win-win för alla. Hör av dig till oss på Athenas så hjälper vi dig hitta en talare som passar ert evenemang! Under tiden kan du kolla in våra talare och se om det är någon som passar så återkommer vi så fort vi kan!


Om Förhandling

  • Vi råkar ut för förhandlingar hela tiden i vår vardag – med föräldrar, barn, medarbetare, chefer, kunder och affärspartners. Det kan vara allt från stora diplomatiska lösningar till vem som ska ta hand om disken. Det handlar inte om vem som vinner, utan det är ett samarbete.
  • Mycket pengar går förlorade varje år på grund av brist på förståelse för partnerskap och optimering av mervärde. Föreläsningar om förhandling kan bidra till att minska förlusten och optimera förståelsen för förhandling.
  • Här läggs fokus på förhandlingar internt och externt i verksamheter. Hur främjar man sin karriär på bästa sätt och förhandlar sig till fördelar och bättre lön? Hur blir man en bättre säljare eller toppledare?
  • Föreläsarna som talar om förhandling kan inspirera och ge konkreta verktyg till hur du kan bli en bättre förhandlare och lyckas bättre både hemma och på jobbet.