Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Företagande

Företagande kan verka lätt eller avlägset för andra. Det handlar om ett genuint intresse för att skapa och driva något. Det gäller att man vågar satsa och se det möjliga och vara kreativ. Boka en föreläsare genom oss på Athenas om företagande och få dig olika redskap i gott entreprenörskap och inspiration. Kicka  in profilerna eller kontakta oss med en gång för rådgivning till vilken föreläsare du ska välja!


Om Företagande

  • I Sverige har företagande en ganska vid betydelse, mycket p.g.a. att det överlappas av entreprenörskapet. Att driva ett företag kan innebära att man är en enskild näringsidkare eller att man driver ett handels- alternativt aktiebolag. Oavsett företagsform kännetecknas företagandet av ett driv och engagemang för att förverkliga sina idéer och visioner.
  • Föreläsningarna eller föredragen om ämnet Företagande handlar om allt från marknadsföring och PR till e-handel, socialt entreprenörskap, sälj och service. Beroende på den verksamhet du har behöver du ha med dig olika redskap som hjälper dig och verksamheten framåt.
  • Våra föreläsare har stor och varierad erfarenhet av såväl eget företagande som att leda stora företag. Under sina karriärer har de förvärvat kunskaper inom en rad olika fält – m.a.o. kan du välja en talare som passar just det du behöver få mer kunskap om.
  • Så vare sig du vill vässa din säljteknik, bli en bättre kommunikatör, hejare på kundmöten, utveckla e-handel, slå dig fram som social entreprenör eller leverera ett varumärke som attraherar en större massa, har Athenas en föreläsare för den typ av Företagande du är intresserad av.