Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Föreläsare om Förebilder

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om ämnet förebilder. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds. Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi fixar förslag på lämpliga talare för just ditt evenemang.


Om Förebilder

  • Alla människor behöver bra förebilder, inte minst barn i sin utveckling mot att bli självständiga individer med bra värderingar.
  • Barn har ofta föräldrar, äldre syskon eller andra vuxna i släkten eller umgängeskretsen som förebilder, medan förebilder på samhällsplan inte sällan är kända människor; musiker, idrottare, skådespelare, politiker m.m. och på arbetsplatsen är det kanske vår chef eller vår kollega vi ser upp till och inspireras av. En förebild kan också vara en som åstadkommit något helt speciellt och är beundransvärd av den anledningen.
  • Vad är en förebild och varför är det viktigt att ha bra förebilder? Är det rimligt att kräva att kända människor som får stort utrymme i medier också ska vara bra förebilder?
  • Föredrag om och av förebilder ser närmare på den sortens frågeställningar och försöker belysa ämnet från olika vinklar.