Laddar innehåll ...

Zeid Andersson

Zeid Andersson

Komiker, ståuppare, sångerska och coach

Bli en tydligare och roligare kommunikatör – boka en föreläsning eller utbildning med komikern Zeid Andersson hos oss på Athenas. Du som använder humor, självironi och glimten i ögat-knep i din kommunikation kan avväpna den som försöker använda härskartekniker.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att presentera ett budskap på ett sätt som lockar andra kräver finess och gärna ett sinne för humor, för vad är väl mer avväpnande än en person som bjuder på sig själv? Komikern, ståupparen, sångerskan och föreläsaren Zeid Andersson föreläser med glimten i ögat om kommunikation, genus, attityder och hur, om du tar till en gnutta självironi, du kan trollbinda dina åhörare.

Zeid Andersson är utbildad vid Calle Flygare Teaterskola i Stockholm och har varit med i produktioner såsom ”Stockholm Live” och revyer på Nöjesteatern i Malmö. För att verkligen utmana sig själv och testa något nytt genomgick hon en grundläggande militär utbildning och blev kapten i Fältartistföreningen.

I sina föreläsningar föresätter sig Zeid Andersson att kasta fasta schabloner och invanda tankesätt åt sidan för att istället uppmuntra dig till omförhandla kategorier, t.ex. ’kvinnligt’ och ’manligt’. Detta öppnar för en genusdiskussion utöver det vanliga. Hon gör även upp med härskartekniker och ger dig konkreta tips på hur du kan återta kontrollen över en situation där någon annan försöker mästra dig.

Boka en föreläsning hos Athenas!

  Zeid Andersson föreläser om:

  • Kommunikation
  • Genus
  • Kroppsspråk
  • Härskartekniker
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden