Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00
profile-cover-generic-05
Skicka en oförpliktande förfrågan på Viggo Cavling

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Enorma krafter sveper in över oss. Digitaliseringen. Globaliseringen. Men faktum är att bakom alla dessa förändringar finns det bara människor. Vilka är dessa människor, dessa banbrytare? Och vad kan vi lära oss av dem? Viggo Cavling berättar mer om detta och mycket mer i sin föreläsning. Han har en gedigen bakgrund som journalist, har skrivit flera böcker och dyker ofta upp i olika nyhets- och debattprogram. Själv kallar han sig för en handelsresande i ord.

Alla kan inte vara banbrytare, alla kan inte vara först. Men det kommer alltid finnas någon som sätter igång något som påverkar dig. Så det är lika bra att vara beredd på förändring. Viggo Cavling har dykt in i ämnet och talar på ett underhållande och inspirerande sätt om hur du kan bli skicklig på att både förändra och hantera förändring.

Viggo Cavling är, vad han kallar det, handelsresande i det skrivna, talade och digitala ordet. Han har en lång erfarenhet som journalist, där han jobbat på bl.a. DN och som chefredaktör för Resumé. Under tiden på DN var han en av tidningens mest profilerade skribenter och bevakade bland annat kulturlivet, Allsvenskan och Nobelfestligheterna.

“Gör man mycket får man mycket gjort. Gör man lite får man inget gjort.”

Viggo Cavling lever verkligen efter sitt motto. Han är chefredaktör för magasinet Folk o folk, entreprenör, krönikör och föreläsare. Han har skrivit flera böcker, grundat appen Magiska platser, skapat Youtube-serien Linjekock på 100 dagar och gör podcasten I huvudet på en banbrytare tillsammans med hjärnforskaren Katarina Gospic. De två har även kommit ut med boken I huvudet på en banbrytare, boosta din hjärna – fem steg till framgång.

Oavsett om du är självklar banbrytare eller lite mer laid back är denna föreläsning för dig.

Boka Viggo Cavling här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Viggo Cavling

    Bli en banbrytare i 5 steg – eller konsten att leva i förändring

    • Det verkar som om enorma krafter bara rullar in över oss. Digitaliseringen. Globaliseringen. Klimatförändringen. Men faktum är att bakom allt, allt från iPhone till kimatförändringar och Pippi Långstrump finns människor. Banbrytare. Sådana som tänker annorlunda, som vågar testa sina idéer och som ser ljuset före alla andra.
    • Alla kan inte bli banbrytare, men alla kan lära sig något av dem. Och alla kan bli bättre på att leva i förändring. I den här föreläsningen talar Viggo Cavling om hur du kan lära dig att känna igen banbrytare i världen, i din egen verksamhet och kanske även inom dig själv.
    • Du får höra om egenskaper som kännetecknar en banbrytare; en förmåga att se möjligheter i flykten och kunskap, uthållighet och mod att förändra – i bästa fall allt.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Viggo Cavling

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring til oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Viggo Cavling