Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Vahid Zohali föreläsning - Mångfald och integration

Vahid Zohali

Vahid Zohali har spännande och motiverande föreläsningar om det moderna ledarskapet, digitaliseringen och mångfaldsarbetet

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Vahid Zohali

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vahid Zohali har en unik historia och perspektiv. Från att ha kommit till Sverige som ensamkommande flykting är han idag VD för ett av Sveriges största IT-tjänstebolag. En Vahid Zohali föreläsning tar upp vad det moderna ledarskapet innebär, och vad för framtid vi står till mötes på arbetsmarknaden. Det är en föreläsning fylld av inspiration, spänning och glädje. Boka en Vahid Zohali föreläsning idag! 

Hela vår värld som vi är vana vid håller på att förändras. Flertal arbetssysslor och yrken kommer med säkerhet att ersättas av automation och robotar. Det är alltså kanske inte pensionsåldern vi behöver bråka om, kommer vi ens behöva arbetskraft överhuvudtaget i framtiden? Dessa, och fler frågor, diskuterar Vahid Zohali i sina föreläsningar. 

En Vahid Zohali föreläsning ger dig/er:

 • Ett riktigt proffs inom ledarskap, tillväxt och digitalisering – vad som krävs för framtiden!
 • En personlig och inspirerande föreläsning med berättelser från hans eget liv till hur affärsmannaskapet ser ut och utvecklas
 • Viktiga kunskaper att ta del av gällande framtiden, mångfald, modernt ledarskap och hur vi själva kan utveckla oss

Vahid Zohali kom till Sverige som ensamkommande flykting efter att ha flytt kriget mellan Iran och Irak. Med sina ledaregenskaper, sin positiva livssyn och enorma vilja att utbilda sig är han idag VD för IT-tjänstebolaget DXC som är ett av Sveriges största. Dessutom blev han 2017 nominerad till Årets Chef av tidningen Chef. Han leder det digitala paradigmskiftet i syfte till att skapa konkurrenskraft både inom näringslivet så väl som i det Svenska samhället. Den unika kombinationen av hans personliga resa från ensamkommande flyktingbarn till IT-VD, kunskap och erfarenhet inom digitalisering och erkänd och belönad för sitt moderna ledarskap har han skapat receptet för tillväxt strategi och genomförande. En färdighet som han delar med sig i form av en upplevelse fylld av inspiration, spänning och glädje.

Hur kommer våra samhällen se ut och hur kan vi förutse våra behov framöver? Är betydelsen av ledarskap tillräckligt tydligt mitt i denna transformation? Hur ska vi ta tillvara på den kompetens som kommer till landet och framförallt börja se mångfaldsarbetet som en affärsfråga?

Genom Vahid Zohalis ledarskap, motivation och kunskap blir vi mer nyfikna på vår omvärld både ur ett mänskligt, teknologiskt och affärsrelaterat perspektiv. Han är en ledare som skapar ledare.

Boka en spännande Vahid Zohali föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Vahid Zohali

  Vahid Zohali föreläsning

  Mångfald, jämställdhet och integration

  • Vahid Zohali kom till Härnösand som 17-åring, läste systemvetenskap på Mittuniversitetet i Sundsvall, kom sedan till Stockholm där han började sin resa inom IT-branschen. Idag är han VD på DXC Technology i Sverige. DXC är ett av Sveriges största IT-tjänsteföretag. I denna föreläsning förklarar han varför företag måste bli bättre på att tillvarata den kompetens som kommer till landet och framförallt börja se mångfaldsarbetet som en affärsfråga.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Vahid Zohali

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Vahid Zohali