Laddar innehåll ...

Tomas Lydahl - Coach som tycker du är WOW

Tomas Lydahl

Säljexpert och stressens värsta fiende

Mindre stress, bättre resultat – låter det intressant? Tomas Lydahl är expert på att eliminera stress från företag, vilket genererar en högre omsättning. Ett internationellt perspektiv på bemötande av kunder och medarbetare gör att han ligger steget före många andra inom samma områden. Boka en föreläsning som får dig och ditt företag att må bättre, prestera bättre och kunderna att skryta om er!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

På 1980-talet flyttade Tomas Lydahl till USA där han började jobba som servitör på ett hotell. Det var början på en karriärresa som skulle föra honom från golvet till toppositioner inom säljyrket. Efter år av nätverkande, och mycket p.g.a. av Tomas Lydahls förmåga att sälja och marknadsföra, kunde han titulera sig försäljningschef för en av världens största hotellkedjor.

Efter att ha tillbringat nästan 20 år på andra sidan havet flyttade Tomas Lydahl tillbaka till Sverige och snart därefter grundade han sitt eget företag inom marketing och kundvård. 2010 släpptes boken ”WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig” och sedan dess har Tomas Lydahl haft fullt upp som föreläsare och inspiratör. 2015 kom hans andra bok ”Tänk om du stressar i onödan”, en handbok om hur du behåller ditt lugn under alla omständigheter.

Personlig utveckling, som Tomas Lydahl gärna föreläser om, är något som har engagerat honom i många år. Snarare än att förändra hela ditt jag ger han dig redskap till att hitta och behålla den bästa versionen av dig själv oavsett situation. Föreläsningen om arbetsglädje ligger Tomas Lydahl varmt om hjärtat då företaget han var vd för utsågs till Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats 2013 enligt världsorganisationen ”Great Place to Work”.

Boka en föreläsning med Tomas Lydahl hos Athenas!

  WOW! Så får ni era medarbetare att älska sina jobb!

  • Glada medarbetare gör ett bättre jobb. I denna föreläsning om bl.a. arbetsglädje berättar Tomas Lydahl om de tips och tricks du som ledare kan använda dig av för att få dina medarbetare att må bra, vara glada och prestera på topp.

  WOW! Du behöver inte stressa!

  • Stress är något som du helst vill hålla borta från ditt företag. Inte bara det att stress kostar dig massor av pengar i form av sjukskrivna medarbetare, stress får den som är drabbad att fatta sämre beslut. Omdömesförmågan påverkas drastiskt. Lär dig knepen för att sluta stressa i detta föredrag.

  WOW! Så får ni era kunder att skryta om er!

  • Satsa på kundvård med WOW-faktor och få kunder som säljer in din verksamhet mer effektivt än vad du själv eller dina medarbetare kan göra. Den bästa marknadsföringen har du i nöjda kunder. I den här föreläsningen tillhandahåller Tomas Lydahl dig och dina medarbetare tipsen och tricksen för ett proffsigt och engagerat kundbemötande.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden