Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Hyllade programledaren om sin familjs dramatiska historia

Tilde De Paula Eby föreläsning

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är programledare med gripande föreläsningar som visar hur tiden inte alltid läker alla sår.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tilde de Paula Eby

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tilde de Paula Eby är en av landets mest populära programledare. Hon har skrivit två böcker, talar fyra språk flytande och engagerar sig ständigt i olika aktuella frågor. Dessutom stiger hon upp mitt i natten för att kunna förgylla våra vardagsmorgnar i Nyhetsmorgon. Hon är en van debattledare, moderator och konferencier som med sin förmåga att kombinera proffsighet, naturlighet och spontanitet kan sätta guldkant på vilket evenemang som helst.

Sedan slutet av 1990-talet har vi kunnat se Tilde de Paula Eby i tv-rutan i många olika sammanhang. Inför Kristallen-galan 2016 var hon en storfavorit i kategorin “Årets kvinnliga programledare”, ett pris som hon sedan välförtjänt kammade hem.

Tilde de Paula Eby är utbildad journalist och har över 20 års erfarenhet som programledare. Hon har medverkat i bland annat Nyhetsmorgon, När & Fjärran, Spårlöst och många stora galor som Polar Music Prize och Tillsammans mot cancer. Med tusentals timmar av direktsändning i ryggen, stor närvaro och ett smittande engagemang är hon även en mycket efterfrågad konferencier, moderator och debattledare.

2016 utsågs Tilde de Paula Eby av tittarna till Kristallen-vinnare i kategorin “Årets kvinnliga programledare”. Hon har länge varit med i Nyhetsmorgon och är numera ny programledare för Let’s Dance, tillsammans med David Hellenius. Hon har dessutom skrivit flera krönikor och två böcker. 2012 utkom “Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar” och 2015 “Tiden läker inga sår”.

Därför ska du boka Tilde de Paula Ebys föreläsning

 • Om du vill du vara säker på att debatten är i goda händer.
 • Tilde de Paula Eby är en van debattledare, moderator och konferencier som med sin förmåga att kombinera proffsighet, naturlighet och spontanitet kan sätta guldkant på vilket evenemang som helst.
 • Hon är utbildad journalist och har över 20 års erfarenhet som programledare.
Visa föreläsningar med Tilde de Paula Eby

  Tiden läker inga sår

  • Som ung gjorde Tilde de Paula Eby allt för att passa in och vara så svensk som möjligt. Hon ville visa hur pass stark och opåverkad hon var trots släktens dramatiska historia, men verkligheten kom ikapp henne. I en tid där många människor tvingas fly, slitas från sina hem och sina nära och kära, leva i utanförskap och längta efter en gemenskap kände Tilde de Paula Eby att det var dags att berätta sin historia.
  • Föreläsningen bygger på boken “Tiden läker inga sår”, där Tilde de Paula Eby berättar om sin familjs dramatiska förflutna och där vi får möta fem generationer förmödrar som kommit att prägla hennes liv. En ärlig, stark och tankeväckande föreläsning med inslag av både tragiska människoöden och underbara anekdoter. Samtidigt är det en personlig berättelse om kärlek, uppbrott, desperation och önskan att höra till.
  • Boka en berörande och aktuell föreläsning här hos Athenas! Tilde de Paula Eby kan föreläsa på svenska, engelska, spanska eller portugisiska.

  Debattledare

  • Vill du att debatten ska vara vass och ändå hålla hög nivå? Lyfta fram olika aspekter och samtidigt hålla sig till ämnet? Då är Tilde de Paula Eby rätt val för dig.

  Konferencier och moderator

  • Med Tilde de Paula Eby, och hennes tusentals direktsända programledartimmar i bagaget, är ditt evenemang i goda händer.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tilde de Paula Eby

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tilde de Paula Eby