Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Thord Nossborn föreläsning - Brain Lean och neurologi

Thord Nossborn

Beteendevetaren, VD:n och grundaren av begreppet Brain Lean® föreläser om hur vi kan förstå och optimera vår hjärnas kapacitet för att prestera och må bättre

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Thord Nossborn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I stort sett alla människor vill prestera så effektivt som möjligt och samtidigt undvika stress. Men ofta går begreppen prestation, effektivitet och psykisk ohälsa hand-i-hand. Hur kan vi motverka denna moderna trend? Thord Nossborn, beteendevetare och konsult, utgår från den senaste hjärnforskningen för att hjälpa oss förstå vår hjärna och dess potential och därmed förstå hur vi kan använda vår hjärna på bästa sätt. Med finess, underhållning och kunskap ger en Thord Nossborn föreläsning åhörarna viktiga lärdomar om hjärnan att ta med sig hem och utveckla.

Thord Nossborn har examen från Handelshögskolan i Stockholm. Där studerade han till civilekonom med inriktning mot beteendevetenskaplig marknadsföring. I dag är han VD för företaget Affärskraft. Thord Nossborn är också skapare av begreppet Brain Lean® som utforskar hur vi skall förstå våra hjärnor och hur vi kan skapa optimala förutsättningar att jobba tillsammans. I 25 år har Thord Nossborn jobbat med att utveckla människor och affärer. De sista 10 åren har hans föreläsningar utgått från den senaste hjärnforskningen.

En Thord Nossborn föreläsning ger dig

 • Insikter i hur du kan hjälpa dig själv och andra att undvika farlig stress
 • Förutsättningar för innovation och utveckling med utgångspunkt från fakta om hjärnans funktioner och Brain Lean®
 • En medryckande, underhållande och igenkännande föreläsning som direkt ger en tips på sätt som vi kan arbeta effektivare och må bättre

En Thord Nossborn föreläsning tar upp fakta om hjärnan som sträcker sig så långt som 500 miljoner år bakåt i tiden. Han ger tips och råd på hur vi kan få vår hjärna att fungera bättre och effektivare i dagens pressade situation. Med sin karisma och pedagogik på scenen skapar Thord Nossborn en underhållande och lärorik föreläsning, som garanterat ger den ofta stressade samtidsmänniskan viktig information att fundera över. Dessutom ges konkreta tips på hur vi kan utveckla våra organisationer och företag till det bättre!

En Thord Nossborn föreläsning vänder sig till flera olika målgrupper, däribland hela företag, eller delar såsom ledning och/eller ledare, team samt sälj och kundservice.

Boka en Thord Nossborn föreläsning hos oss på Athenas i dag!

Visa föreläsningar med Thord Nossborn

  Thord Nossborn

  Neuroledarskap och Brain Lean®

  • En Thord Nossborn föreläsning utgår från hjärnans potential och kapacitet. Brain Lean är ett begrepp som utgår från senaste hjärnforskningen för att utforska hur vi kan få våra hjärnor att arbeta optimalt tillsammans, öka den kollektiva intelligensen och minska den psykosociala ohälsan.  Målgrupper kan vara hela företag eller delar som ledning/ledare, team, sälj/kundservice.

   

Skicka en oförpliktande förfrågan på Thord Nossborn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Thord Nossborn