Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Sauk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stefan Sauk blev känd för den stora publiken i Sverige genom inslaget “Tillfälligt avbrott” i satirprogrammet Lorry i början av 90-talet, och genom rollen som Carl Hamilton i filmen Vendetta. Sedan dess har vi kunnat se honom i en mängd olika produktioner i tv, film, musikaler och på teater. När han inte skådespelar arrangerar han safariresor till Afrika, startar skolor, skriver böcker och föreläser om kommunikation. Boka en underhållande föreläsning med Stefan Sauk hos Athenas!

Kommunikation är ett slitet begrepp, men trots det så är det ett av de viktigaste verktygen vi människor har att hantera verkligheten med, hantera livet med. Om det så “bara” är att hålla ihop ett äktenskap eller det handlar om ett multinationellt företag som ska kommunicera en ny inriktning.

Stefan Sauk slog igenom som galningen i det kultförklarade inslaget Tillfälligt avbrott i Lorry i början av 90-talet. Sedan dess har vi kunnat se honom i otaliga roller i teater, film, musikaler och på tv, bland annat som Carl Hamilton i Vendetta, spelledare i Riket och pappan i Torka aldrig tårar utan handskar.

Vid sidan av skådespelandet arrangerar Stefan Sauk safariresor till Afrika och har varit med och startat en skola i Nairobi, Kenya, för barn som förlorat sina föräldrar i AIDS. Han är även engagerad som styrelsemedlem i bl.a. Alzheimerfonden.

Stefan Sauk har ägnat ett helt yrkesliv åt att kommunicera, både framför kameran och inför en levande publik. Han har valt ett yrke som handlar om att att läsa och analysera mänskligt beteende för att sedan förmedla känslor och insikter. Nu kan du ta del av hans föreläsningar där han talar om hur du kan kommunicera effektivt och presentera övertygande. Han har även skrivit en bok om ämnet, Tala inför folk, tillsammans med hjärnforskaren och professorn Jan Marcusson.

 Boka en underhållande föreläsning med Stefan Sauk, antingen ensam eller tillsammans med Jan Marcusson!

Visa föreläsningar med Stefan Sauk

  Tala eller dö

  • Vi människor har utrustats med ett kraftfullt verktyg att hantera vår verklighet. Verktyget heter kommunikation. Projekt, vänskap, äktenskap, företag och hela länders ekonomi och säkerhet står och faller med kommunikation. Hur kan du kommunicera på ett sätt som ger dig trovärdighet, som får relationer att fungera och företag att blomstra?
  • Som skådespelare har Stefan Sauk jobbat professionellt med att kommunicera känslor och budskap sedan 80-talet. Han talar om de små gesterna som skickar stora signaler, om hur du hittar sätt att kommunicera som passar personen du vill nå ut till och hur du tar kontroll över dina nerver under presentationer.
  • Vikten av att våga vara ärlig och rak kan inte nog underskattas. Det finns en rädsla i vårt land för att ta den platsen det innebär att vara rak men det finns en generositet i att vara rak. Man visar vem man är och människor har möjlighet att förhålla sig. Det spar så oerhört mycket energi.
  • Om det handlar om att tala inför andra människor så måste du inse att du räcker till som den du är, försök aldrig vara någon annan. Det vanligaste är att människor bär på en känsla av att de måste bevisa att de har rätt att stå där de står och ta upp åhörarnas tid. En människa som inte bryr sig om att vara till lags och bara är den personen de är kommer alltid att vara intressant att lyssna på.
  • Att bli nervös inför en presentation är helt normalt. Men första steget mot en lyckad presentation är att vinna över nervositeten. När du väl har kontroll över nerverna kan du gå vidare med att slipa på retoriken, kroppsspråket och själva budskapet.
  • Föreläsningen kan skräddarsys efter dina önskemål och behov. Gemensamt för alla föreläsningar med Stefan Sauk är att du får skratta dig till nya insikter om dig själv och dina medmänniskor. Boka honom här!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Sauk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stefan Sauk