Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

När Stefan Nilsson reser land och rike – framför allt storstäder – runt i jakt på trender, tendenser och sköna saker lyckas han alltid hitta något ytterst mänskligt: design och ting, t.o.m. trender, avspeglar i allra högsta grad vad som är viktigt för oss som människor. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas.

Trender, livsstil, design, mode, inredning o.s.v. – för somliga låter dessa saker kanske ytliga. Trendexperten Stefan Nilsson kan ge miljoner skäl till varför sakerna har mycket djup. Det är en fråga om vad som innerst inne är viktigt för oss. I jakt efter det senaste reser han land och rike runt. Ena dagen kan du råka på Stefan Nilsson medan han vrider och vänder på en snygg vas på en mässa i London – bara för att nästa dag se honom hänga med en designer på ett café i Paris.

Förutom att spana på trender och livsstilar jobbar Stefan Nilsson inom reklam- och PR-branschen. Han medverkar också i en mängd olika mediesammanhang i vilka han delar med sig av sina kunskaper om trender och design. Du kan bl.a. se honom TV4:s ”Nyhetsmorgon” eller läsa hans artiklar i magasin som ”Plaza Interiör”, ”Hus&Hem”, ”Allt om mat” o.s.v. Stefan Nilsson har f.ö. tidigare jobbat som marknadschef för Svensk Form och haft en egen designbutik.

I hela fem år i rad har ”RUM” utsett Stefan Nilsson till en av de mäktigaste personerna i designsverige. Detta säger något om hans gedigna kunnande och fantastiska smak. Gå till botten med trender och få redskap till att såväl förstå som att utveckla morgondagens trender och tendenser, boka en föreläsning med Stefan Nilsson. Han hittas hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Stefan Nilsson

    Föreläsningar med Stefan Nilsson

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Stefan Nilsson. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och kan ge dig inspirerande trendföreläsningar om design, inredning, mode, mat, lifestyle och annat spännande.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stefan Nilsson