Laddar innehåll ...

Ståle Ökland - Framtidsanalytiker och trendspanare

Ståle Ökland

Framtidsanalytiker och trendspanare

Ståle Ökland är en efterfrågad föreläsare inom framtidsanalys och trendspaning. Han reser jorden runt för att hitta svaren på hur vi kommer att tänka och leva i morgon – och lär oss att tänka som rockstjärnor! Hur ser framtidens handel ut? Framtidens ledning? Framtidens teknik? Boka en föreläsning med Ståle Ökland hos oss på Athenas för att få en chans att lyckas hänga med i förändringssvängarna! 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur kommer vi tänka och leva imorgon? Ståle Ökland är en eftertraktad föreläsare i Europa och har hållit föredrag på några av världens mest prestigefulla innovationskonferenser. Han vet hur man lyckas förmedla komplicerade ämnen på ett lättförståeligt och underhållande sätt!

Om du någon gång har undrat hur morgondagens branscher kommer se ut eller hur du i rollen som ledare ska göra för att ta dig an framtiden med rockstjärnestil, kan Ståle Ökland måla upp träffande bilder för dig. Han började sin karriär i reklambranschen som copywriter på en reklambyrå i Norge. Strax därefter blev han creative director på byrån och senare delägare och VD på samma ställe. 2007 grundade Ståle Ökland Global Retail Trends, en norsk trendbyrå. Han forskar om och debatterar frågor som rör områdena konsumtion, handel, samhälle och aktuella ämnen som är relevanta för näringslivet.

Ståle Ökland har kompetens och insikt om ett brett spektrum av strategiska, tekniska och specialiserade discipliner. Han pratar om ämnen som globalisering, social och kulturell förändring, innovation och teknik, retailtrender, hotell- och restaurangtrender och lyxtrender. Ståle Ökland har talat på några av världens mest prestigefyllda innovationskonferenser, bl.a. European Trend Day och International Retail Summit. Han har skrivit böckerna ”Trend Mania”, ”Think Like A Rock Star” och är medförfattare till ”Bykamp”.

Ståle Ökland håller föreläsningar på norska, engelska, tyska og franska och skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov!

  Framtidens teknik

  • Hur kommer ny teknik ändra våra arbetsplatser och organisationer – och oss som människor? Ståle Ökland har studerat tekniken som både skapar enorma möjligheter och överhängande hot.
  • Vilken typ av teknik föredrar vi? Vad kännetecknar den tekniken som kommer lyckas? Världen går bara åt ett håll och det är framåt – och det blir aldrig som det en gång varit. Följ med in i ett digitalt framtidslandskap!

  Fler föreläsningar med Ståle Ökland:

  • Tänk som en rockstjärna! Framtidens ledarskap
  • Trender inom detaljhandeln
  • Framtiden för handel – möjligheter och utmaningar
  • Cities of the Future – var är trenderna?
  • Framtida tekniktrender
  • Vart är samhällstrenderna på väg?
  • Kundernas lojalitet i framtiden
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden