Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Staffan Taylor - Coach, entreprenör och föreläsare

Staffan Taylor

Coach, entreprenör och föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Staffan Taylor

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varje dag får vi 86.400 sekunder till vårt förfogande. Hur använder du dina? Staffan Taylor brinner för att vi ska få så mycket nytta och glädje som möjligt av vår tid här på jorden. Han städar bort rädslorna som håller oss tillbaka, och får oss att börja drömma igen. Få reda på hur man omvandlar drömmarna till mål, och målen till konkreta resultat. Boka en inspirerande föreläsning med Staffan Taylor!

Drömmar för oss framåt, rädslor håller oss tillbaka. Det vet Staffan Taylor, som för bara några år sedan började kallsvettas av bara tanken på att tala inför människor, och gjorde allt för att undvika det. I dag talar han inför tusentals människor över hela landet – och älskar det. Hur gick det till?

”Viljan att lyckas måste vara större än rädslan för att misslyckas.”

Rädslor hindrar oss att leva till fullo och göra det som egentligen ger oss glädje. Kanske du älskar att sjunga, men vågar inte när andra hör? Eller kanske du vill byta jobb, men vågar inte börja om? Hur gör man? Staffan Taylor började aktivt att ändra sitt tankesätt. Så småningom blev drömmen att hjälpa andra större än rädslan att tala inför människor, och i dag har han drömjobbet som coach och föreläsare. När man vet sitt “varför”, blir “hur” mycket enklare!

Staffan Taylor hjälper dig hitta ditt eget “varför”. Han visar hur du med smarta tekniker inom mental träning och positiv psykologi får kontrollen över dina egna tankar och känslor. Tankar och känslor visar sig i beteende, och beteende ger resultat. I vilken riktning resultaten ska röra sig bestämmer du själv med ditt tankesätt.

Staffan Taylor har en enastående förmåga att beröra och inspirera. Med målande anekdoter och träffsäkra metaforer får han oss att förstå hur mycket vi faktiskt kan förändra, bara vi har rätt verktyg.

Boka en föreläsning som lockar dig ut ur trygghetszonen och närmare dina mål!

Visa föreläsningar med Staffan Taylor

  Staffan Taylor föreläser om:

  • Personlig utveckling
  • Mental träning
  • Entreprenörskap
  • Personligt ledarskap
Skicka en oförpliktande förfrågan på Staffan Taylor

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Staffan Taylor